ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 1. Általános információk

A www.115official.com áruházat Deres Ádám Egyéni Vállalkozó üzemelteti. (továbbiakban: „Szolgáltató”)

A szolgáltató neve: Deres Ádám Egyéni Vállalkozó.

Szolgáltató székhelye: 2225 Üllő, Akácfa utca 46.

Szolgáltató (adószám: 68469702133) a jogszabályok szerint Fitneszklub, kondicionálóterem működtetése; aerobic tevékenységet folytathat.

Szolgáltató bankszámlaszáma: 11773085- 00460480 -00000000

Vevő: a Szolgáltatást igénybe vevő, illetve szolgáltatásra vonatkozó szerződést megkötő természetes, vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet. Felhasználónak minősül minden egyes személy, aki a szolgáltatást ténylegesen igénybe veszi.

Szolgáltató telefonos elérhetősége: +36305518258

Szolgáltató e-mailes elérhetősége: info115official@gmail.com

 1. A szolgáltatás igénybevétele
 2. A szolgáltatás igénybevételét a www.115official.com internetes weboldalon kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.115official.com webcímen.

A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

 1. Szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:

-lényeges tulajdonságairól:

Archív csomag: tartalmaz hozzáférést az archív videótárhoz, havonta megújuló tagsággal

Live + Archív csomag: tartalmazza az élő edzéseken való részvételt, élő edzés előtti email értesítést, hozzáférést az archív videótárhoz, egy 15 oldalas minta étrendet PDF-ként letölthető formátumban, havonta megújuló tagsággal

 1. A megvásárolt szolgáltatástól való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 45/2014. (II.26). kormányrendelet tartalmazza.
 2. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (szolgáltatás ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Polgári Törvénykönyvben rögzített rendelkezések irányadóak. A Szolgáltató a nyilvánvaló elírásokért, a nyilvánvalóan hibás adatrögzítésből fakadó tévedésekért felelősséget nem vállal.
 3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.115official.com oldalon Az Edzésről menüpontban olvashatóak.
 4. A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez.

Hibás vagy hamis adatok megadásáról eredő károkért minden felelősség, a Vevőt terheli.

 1. A Vevő teljes körű szavatosságot vállal az előző bekezdésben hivatkozott, a regisztrációkor megadott felhasználói adatok valóságtartalmáért. Amennyiben utóbb kiderül, hogy az általa megadott adatok bármelyike, így különösen a Vevő által megadott adatok nem feleltek meg a valóságnak, és ebből a Szolgáltató bármilyen kár éri illetőleg a Szolgáltatóval szemben bármilyen joghátrányt érvényesítenek, a Vevő köteles a Szolgáltatóval szemben maradéktalanul helytállni, és a Szolgáltató fenntartja jogát, hogy a Vevővel szemben kártérítési igényt érvényesítsen.

III. Egyéb rendelkezések

 1. A Szolgáltató rendszere a Vevők aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a Vevők által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
 2. A Szolgáltató jogosult a Vevő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Vevő a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a Vevő által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak. Nem minősül hírlevélnek a Live + Archív csomagban foglalt email értesítés szolgáltatás, amelyet a Szolgáltató a MailerLite email küldő szoftver segítségével küld ki minden élő edzés előtt, melynek tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, nem tartalmaz marketing célú és vásárlásra buzdító tartalmat, csakis a megvásárolt digitális termékhez kapcsolódó tájékoztató információk kerülnek bele. A Vevők a VÁSÁRLÁS gomb megnyomásával ezen értesítések küldéséhez automatikusan hozzájárulnak.
 3. A Vevő a III.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
 4. A szolgáltatásról írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a Vevők álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
 5. Fogyasztói panaszügyintézés írásban, illetve telefonon történik, az info115official@gmail.com címen, valamint a Szolgáltató által működtetett ügyfélszolgálaton, a +36305518258-as telefonszámon.

 

 

 

 1. Vásárlási információk

A vásárlással kapcsolatos általános tudnivalók

A vásárlási szabályzat az általános internetes vásárlási szabályokat és feltételeket, illetve a vásárlási szerződéseket tartalmazza. A Szolgáltató fenntartja a vásárlási szabályzat változtatásának jogát. Az aktuális vásárlási szabályzatot a weboldal Live Edzés  menüpontjában találja.

A vásárlás menete

A www.115official.hu webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges, elegendő

1, Ezen az oldalon válasszon csomagot: https://115official.com/otthonodban-az-edzod/ és kattints a „MEGVÁSÁROLOM” gombra

2, A fizetés oldalon töltse ki a szükséges mezőket, majd kattintson a: „Tovább a fizetéshez gombra’

3, Biztonságos bankkártyás rendszerünk (Paylike https://paylike.io/about) segítségével fizesse ki az első hónap díját.

4, Megadott email címre érkezik egy visszaigazolás, majd a pénz beérkezése utána véglegesítjük a vásárlást, és megkapja az erről szóló hiteles számlát is emailben.

5, Ezt követően létrejön a 115Official fiókja, amelyhez a belépési adatokat szintén emailben küldjük el Ön számára.

 

A rendszer használata és működése

1, Lépjen be az emailben kapott belépési adatokkal a https://115official.com/bejelentkezes/ oldalon.

2, Válassza ki, hogy Archívumba feltöltött videókat akar megnézni, vagy LIVE edzéshez szeretne csatlakozni, kattintson az ennek megfelelő képre.

3, Beállításait könnyedén tudja módosítani az alábbi oldalon:
https://115official.com/fiok-beallitasok/

Ezen belül az Előfizetés menüpontban tudja törölni a havi megújuló fizetést.

4, Minden ÉLŐ edzés előtt értesítjük Önt arról, hogy ne felejtsd el az aznapi edzésedet, és a hozzá tartozó kellékeket. Az emailes értesítéshez a MailerLite levelező rendszert használjuk.

5, Az élőben készült videókat a rendszerünk automatikusan menti, és még aznap este, legkésőbb másnap megtekinthető lesz az Archívumban is.

6, Ha rendszerünk működésében hibát tapasztalsz, akkor látogass el a FIÓK BEÁLLÍTÁSOK oldalra, ahol lehetőséged van egy űrlapon keresztül jelezni nekünk a hibát.

 

Lemondási feltételek

1, A tagságát bármikor lemondhatod a https://115official.com/fiok-beallitasok/ oldalon keresztül.

Kattints az Előfizetés linkre, és törölje a tagságát. Az előfizetése törlése után legkésőbb 1 munkanappal később megvonjuk a hozzáférését a vásárolt tartalmakhoz.

2, A tagság megvásárlása után, ha nem elégedett a rendszerrel, és nem tetszenek a videók, úgy dönthet, hogy mégsem szeretné használni a rendszerünket, egy hétig biztosítunk számodra pénzvisszafizetési garanciát. Ez esetben kérjük:

Törölje a tagságát: https://115official.com/fiok-beallitasok/ az Előfizetés menüpontban, így megszűnik az automatikus pénzlevonás.

Küldjön egy emailt LEMONDÁS tárgymezővel az info115official@gmail.com címre. Az emailben legyen szíves írja bele a nevét és azt az email címet amellyel vásárolt, valamint a bankszámlaszámot, amelyre az utalásunkat várja. Így 5 munkanapon belül visszautaljuk a pénzt.

Az utalást követően megszüntetjük a 115Official fiókját.

 

 1. Kapcsolatfelvétel

E-mail: info115official@gmail.com

Telefon: +36 305518258

 1. Ár

A termék fogyasztói ára mindig a kiválasztott termék mellett kerül feltüntetésre, melyet regisztráció és bejelentkezés után láthat. Az árak minden esetben magyar forintban értendők.

Az árváltozás jogát fenntartja a Szolgáltató. A weboldalon található árak előfordulhat, hogy tévesen kerülnek feltüntetésre, ebben az esetben a Szolgáltató fenntartja magának az árváltoztatás jogát, amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy cégünknek jogában áll a hatályos jogszabályok szerint a megrendelést nem elfogadni és annak teljesítését megtagadni. A www.115official.hu oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a honlap tulajdonosának részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

 

VII. Elállási jog

Amennyiben a Szolgáltató által működtetett weboldalon vásárolt bármely szolgáltatás nem felelne meg az Ön elvárásainak, vagy egyszerűen úgy dönt, hogy még sincs rá szüksége, lehetősége van vételárát visszakérni. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 naptári nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön a számlát átvette.

 

A teljes kormányrendelet az alábbi hivatkozáson érhető el

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (a teljes rendeletet itt olvashatja el)

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

 

VIII. Felelősség korlátozása

Mindenkor a Felhasználó, illetve a Vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

 1. Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat

A www.115official.com weboldal a vásárlás regisztrációhoz kötött, megrendelés teljesítése érdekében személyes adatok megadása szükséges.

A Vevő a megrendelés elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a www.115official.com weboldal a megadott személyes adatokat a jelen szabályzatban meghatározott módon kezelje. A kezelés alatt az üzemeltető az adatok összegyűjtését, rendszerezését és tárolását érti. Azokat semmilyen körülmények között nem módosítja, és nem hozza nyilvánosságra.

A www.1115official.com, mint a megrendelők adatainak felelős kezelője, mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésére bocsátott adatok kezelésénél, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös gondot fordít a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek betartására. A www.115official.com üzemeltetője számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme.

Ennek megfelelően a www.115official.com elkötelezi magát, hogy a Vásárlók/Vevők adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat betartva kezeli, és ezáltal hozzájárul a biztonságos internetes vásárlás lehetőségének megteremtéséhez. A szolgáltatás teljesítéséhez szükséges, Paylike rendszeren keresztül való fizetést leszámítva a www.115official.com, az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át.

A Paylike, a  www,115official által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

A weboldal üzemeltetője kijelenti, hogy a Vevő/Vevők által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. A Vevőkről tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) az üzemeltető harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. A Szolgáltató mindent elkövet az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. A bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti a  weboldal üzemeltetőjét, ez esetben a www.115official.com üzemeltetője a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Vevő bármikor kérheti a rá vonatkozó személyes adatok törlését. Az erre irányuló igényét az info115official.com e-mail címre e-mail küldésével, vagy a leiratkozás hírlevélről automatikus rendszer használatával teheti meg. Az adatok az e-mail beérkezését követő 8 munkanapon törlésre kerülnek. Amennyiben a Vevő kérése ellenére nem kerülnek törlésre a személyes adatok, úgy joga van a Vevőnek bírósághoz fordulni.

A www.115official.com üzemeltetője egyben tájékoztatja Vevőit, hogy az ún. Cookie-technológia használatával lekövetheti az utat, amelyen keresztül a Vevő a weboldalhoz eljutott annak érdekében, hogy a weboldalon folyó felhasználói tevékenységet figyelemmel kísérje. Ezen technológia alkalmazása során semmiféle adat nem kerül tárolásra, felhasználásra, vagy továbbításra az egyéni felhasználókról.

 1. Szerzői jogok

A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a www.115official.com  üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért. Tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában, még részeiben is. Beleértve a www.115official.com szöveges, és képi tartalmait is.

A www.115official.com üzemeltetője tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit, és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntessük. A honlap tulajdonosa az itt leírtakon kívül semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

 1. Kiskorú felhasználó

Kiskorú látogatók részére ajánlott, hogy a www.115official.com weboldalt csak szülői, vagy nagykorú felügyelet mellett használják. A weboldalnak nem célja közvetlenül kiskorúak felé értékesíteni, sem kiskorúaktól információt gyűjteni.

 

XII. Változtatások

A www.115official.com internetes weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy üzletszabályzatát, az interneten történő vásárlás feltételeit bármikor egyoldalúan megváltoztassa. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve lépnek életbe. A www.115official.com  internetes webáruház üzemeltetője megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet idevonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

 

XIII. Amennyiben panasza van

Panaszával forduljon hozzánk bizalommal. Illetve fordulhat az illetékes békéltető testülethez is, amelynek elérhetőségét itt találja:

Békéltető Testület: Az országos listát itt találja

Továbbá tájékoztatjuk a Panaszosokat, hogy kérelmüket a lakóhelyük szerinti békéltető testülethez, vagy a Vállalkozás székhelye szerinti testülethez adhatják be.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztó és a vállalkozás közötti, a termék minőségével, biztonságosságával, a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, a szolgáltatás minőségével, továbbá a felek közötti szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vitás ügy bírósági eljáráson kívüli rendezése: e célból egyezség létrehozásának megkísérlése, ennek eredménytelensége esetén pedig az ügyben döntés hozatala a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület.

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500

E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

 

Békés Megyei Békéltető Testület

Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu

 

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Telefonszáma: (22) 510-310

E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

 

 

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telefonszáma: (52) 500-749

E-mail cím: info@hbkik.hu;

 

Heves Megyei Békéltető Testület

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

E-mail cím: tunde@hkik.hu;

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

Telefonszáma: (56) 510-610

E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefonszáma: (34) 513-010

E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

 

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

Telefonszám: (32) 520-860

E-mail cím: nkik@nkik.hu;

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 25. IV/2.

Telefonszáma: (+36-1) 792-7881

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

Telefonszáma: (82) 501-000

E-mail cím: skik@skik.hu;

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefonszáma: (74) 411-661

E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

 

 

Vas Megyei Békéltető Testület

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefonszáma: (94) 312-356

E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

Telefonszáma: (88) 429-008

E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu

 

Zala Megyei Békéltető Testület

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

Telefonszáma: (92) 550-513

E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

 

XIV. Az ügyfélszolgálati és panaszkezelési eljárással, kapcsolatos viták rendezésének módja:

A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében Fogyasztóvédelmi hatóságként a Kormány – a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletével kapcsolatos feladatkörbe tartozó ügyek kivételével – közigazgatási hatósági ügyekben a) a fővárosi és megyei kormányhivatalt (a továbbiakban: kormányhivatal) jelöli ki.

A fogyasztók 2020. március 1-től a panaszkezeléssel kapcsolatos bejelentéseikkel, panaszaikkal elsősorban a fővárosi és megyei kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeihez fordulhatnak.

Ezek elérhetőségei:

 

Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

1051 Budapest, Sas utca 19. III. em.

Levelezési cím: 1051 Budapest, Sas utca 19.

Telefonszám: +36 1 450 2598

E-mail: fogyved_kmf_budapest@bfkh.gov.hu

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

6000 Kecskemét, Szent István körút 19/A

Levelezési cím: 6000 Kecskemét, Szent István körút 19/A

Telefonszám: +36 76 795 710

E-mail: fogyasztovedelem@bacs.gov.hu

 

Baranya Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

7630 Pécs, Hengermalom utca 2.

Levelezési cím: 7630 Pécs, Hengermalom u. 2.

Telefonszám: +36 72 795 398

Telefax: +36 72 795 700

E-mail: fogyasztovedelem@baranya.gov.hu

 

Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

5600 Békéscsaba, József Attila utca 2-4.

Levelezési cím: 5600 Békéscsaba, József Attila utca 2-4.

Telefonszám: +36 66 546 150

E-mail: fogyved@bekes.gov.hu

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

3525 Miskolc, Városház tér 1.

Levelezési cím: 3525 Miskolc, Városház tér 1.

Telefonszám: +36 46 512 971

E-mail: fogyasztovedelem@borsod.gov.hu

 

 

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Műszaki Hatósági Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

Levelezési cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

Telefonszám: +36 62 680 530

E-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

 

 

Fejér Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 6.

Levelezési cím: 8050 Székesfehérvár, Pf. 936

Telefonszám: +36 22 501 751

E-mail: fogyved@fejer.gov.hu

 

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

9022 Győr, Türr István utca 7.

Levelezési cím: 9022 Győr, Türr István utca 7.

Telefonszám: +36 96 795 950

Telefax: +36 96 795 955

E-mail: fogyasztovedelem@gyor.gov.hu

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

4025 Debrecen, Széchenyi utca 46.

Levelezési cím: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 46.

Telefonszám: +36 52 550 799

Telefax: +36 52 327 753

E-mail: fogyasztovedelem@hajdu.gov.hu

 

 

Heves Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

3300 Eger, Kossuth Lajos utca 9.

Levelezési cím: 3301 Eger, Pf. 81

Telefonszám: +36 36 515 469

Telefax: +36 36 516 040

E-mail: fogyved@heves.gov.hu

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

5000 Szolnok, Indóház utca 8.

Levelezési cím: 5000 Szolnok, Indóház utca 8.

Telefonszám: +36 56 795 165

E-mail: jasz.fogyved@jasz.gov.hu

 

 

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2.

Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Bárdos László utca 2.

Telefonszám: +36 34 309 303

Telefax: +36 34 309 302

E-mail: fogyasztovedelem.meff@komarom.gov.hu

 

 

Nógrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

3100 Salgótarján, Mérleg utca 2.

Levelezési cím: 3101 Salgótarján, Pf. 308

Telefonszám: +36 32 511 116

E-mail: fogyved@nograd.gov.hu

 

 

Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Hatósági Osztály

1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Telefonszám: +36 1 459 4843

E-mail: fogyved@pest.gov.hu

 

 

Somogy Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

7400 Kaposvár, Vásártéri utca 2.

Levelezési cím: 7400 Kaposvár, Vásártéri utca 2.

Telefonszám: +36 82 510 868

E-mail: fogyasztovedelem@somogy.gov.hu

 

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

4400 Nyíregyháza, Hatzel tér 10.

Levelezési cím: 4401 Nyíregyháza, Pf. 77

Telefonszám: +36 42 500 694

Telefax: +36 42 504 398

E-mail: fogyasztovedelem@szabolcs.gov.hu

 

 

Tolna Megye Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

7100 Szekszárd, Kiskorzó tér 3.

Levelezési cím: 7100 Szekszárd, Kiskorzó tér 3.

Telefonszám: +36 74 795 385

Telefax: +36 74 999 103

E-mail: fogyvedelem@tolna.gov.hu

 

 

Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

9700 Szombathely, Wesselényi utca 7.

Levelezési cím: 9701 Szombathely, Pf. 29

Telefonszám: +36 94 505 220, +36 94 505 219

Telefax: +36 94 506 984

E-mail: fogyasztovedelem@vas.gov.hu

 

 

Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

8200 Veszprém, Megyeház tér 1.

Levelezési cím: 8210 Veszprém, Pf. 2184

Telefonszám: +36 88 550 510

E-mail: veszprem.fogyasztovedelem@veszprem.gov.hu

 

 

Zala Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 24.

Levelezési cím: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 24.

Telefonszám: +36 92 510 530

E-mail: fogyasztovedelem.zala@zala.gov.hu

 

 

Pest Megyei Kormányhivatal

1052 Budapest, Városház utca 7.

Telefonszám: +36 1 459 4843

E-mail: fogyved@pest.gov.hu

 

 

Gazdasági Versenyhivatal

1054 Budapest Alkotmány u. 5.

Telefon: 472-8900

Telefax: 472-8905

Weboldal: www.gvh.hu

 

 

 

 

 

További tájékoztatásért, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok elérhetőségeiért látogasson el a www.kormanyhivatal.hu/hu weboldalra.