Bejelentkezés az online edzés fiókodba

GY.I.K.

Nem tudsz bejelentkezni?

Ha még nem vagy előfizető

Abban az esetben, ha még nem vagy előfizetőnk, kérjük látogass el az OTTHONODBAN AZ EDZŐD oldalunkra és vásárold meg az ott elérhető csomagot.

Hogyan tudsz előfizetni?

Árak és előfizetés

5.990 Ft / hó

Havonta megújuló tagság,

59.900 Ft / év

Évente megújuló tagság,

2.990 Ft

Minden, amit életmódváltás előtt tudnod kell.

Ha már előfizető vagy

Előfizetőink számára folyamatosan elérhető a rendszerünk. Ha mégis problémába ütköztél, akkor valamilyen technikai jellegű hiba merülhetett fel az alábbiak közül – ezeket kérlek ellenőrizd mielőtt jeleznéd felénk a hibát:

Kérjük frissíts rá az oldalra ctrl+F5 billentyű kombinációval egymás után párszor. Ez lehetővé teszi, hogy az oldalunk a böngésződben elmentett “sütik” használata nélkül töltődjön be. A legtöbb esetben ez megoldja azt a hibát, hogy nem látod az elérhető tartalmainkat.

Kérjük ellenőrizd, hogy az adott hónapban levonásra került-e a havi díj arról a bankszámláról, amelyről megvásároltad a csomagunkat. Abban az esetben, ha a havi díj levonásával valamilyen probléma merült fel, s rendszerünk úgy érzékeli, hogy nem lett kiegyenlítve a csomag havi díja, akkor korlátozzuk a hozzáférésed. Ez esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info115official@gmail.com email címen keresztül.

Minden előfizetőnknek javasoljuk, hogy lépjen be a 115Official Facebook-os csoportjába, ahol mindig naprakész információkkal szolgálunk az edzésekkel kapcsolatban, illetve itt lehet a legaktívabban kérdezni – ezt mindenképpen használjátok ki. Facebook csoportunk ide kattintva érhető el: 115 Family Group

Abban az esetben, ha a fentiek között nem találtál választ a kérdésedre, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info115official@gmail.com email címen keresztül.