“Otthonodban az edződ”

Online edzéstár

A 115 fejlesztői csapatával úgy döntöttünk, következő szintre emeljük szolgáltatásainkat ezért kialakítunk egy olyan professzionális online rendszert, és felületet, ahonnan mostantól, akár világszerte részt vehetsz edzéseinken. Mindezt immáron egy, csak tagjaink számára elérhető beépített közösségi rendszeren belül, ahol üzenhetsz nekünk, vagy társaidnak, posztolhatsz, emellett az edzéseken hallható zenéket Spotify lejátszási listákon belül megtalálhatod és élvezheted őket a hétköznapokban! Ezzel egy olyan online közösségbe tartozhatsz, melynek középpontjában Te, a 115 edzései és a mozgás szeretete áll.

Innentől kezdve nem akadály a távolság, a kötött időpont, hiszen Online edzéseink segítségével a saját életedhez és ritmusodhoz igazítva edzhetsz bárhol-bármikor.

Mostantól az edzéseinket végezheted akár az otthonodban, a szabadban, a barátaiddal, nem csak az ország, de a világ bármely pontján! Ezen felül, a vezetett edzéseink mellett melyek a “115 ACADEMY” nevet kapták, a vadonatúj “Workout MIX” opciónak köszönhetően lehetőséged nyílik magadnak összeállítani kedvenc gyakorlataidat, vagy az általad kiválasztott izomcsoportokra készült külön videókra edzeni. Egy kis extra kihívásra van szükséged? Megértjük! Ez esetben szeretni fogod új “Challenge” videóinkat, melyben rövid, vagy épp hosszabb videókban tesztelheted magad! Bármit is választasz, élvezd a teljes szabadságot, légy egy mobillal a kezedben részese a 115Official csapatának.

Csak pár egyszerű lépés és máris…

“OTTHONODBAN AZ EDZŐD”.

Hogyan működik a rendszer?
Hogy miért is jó ez a rendszer?
EZZEL AZ ONLINE RENDSZERREL

AZ “OTTHONODBAN AZ EDZŐD”.

Online Edzés

ÁRA

5.990 Ft / hó

Havonta megújuló tagság,

59.900 Ft / hó

Évente megújuló tagság,