“Otthonodban az edződ”

Online edzéstár

A 115 fejlesztői csapatával úgy döntöttünk, következő szintre emeljük szolgáltatásainkat ezért kialakítunk egy olyan professzionális online rendszert, és felületet, ahonnan mostantól, akár világszerte részt vehetsz edzéseinken. Mindezt immáron egy, csak tagjaink számára elérhető beépített közösségi rendszeren belül, ahol üzenhetsz nekünk, vagy társaidnak, posztolhatsz, emellett az edzéseken hallható zenéket Spotify lejátszási listákon belül megtalálhatod és élvezheted őket a hétköznapokban! Ezzel egy olyan online közösségbe tartozhatsz, melynek középpontjában Te, a 115 edzései és a mozgás szeretete áll.

Innentől kezdve nem akadály a távolság, a kötött időpont, hiszen Online edzéseink segítségével a saját életedhez és ritmusodhoz igazítva edzhetsz bárhol-bármikor.

Mostantól az edzéseinket végezheted akár az otthonodban, a szabadban, a barátaiddal, nem csak az ország, de a világ bármely pontján! Ezen felül, a vezetett edzéseink mellett melyek a “115 ACADEMY” nevet kapták, a vadonatúj “Workout MIX” opciónak köszönhetően lehetőséged nyílik magadnak összeállítani kedvenc gyakorlataidat, vagy az általad kiválasztott izomcsoportokra készült külön videókra edzeni. Egy kis extra kihívásra van szükséged? Megértjük! Ez esetben szeretni fogod új “Challenge” videóinkat, melyben rövid, vagy épp hosszabb videókban tesztelheted magad! Bármit is választasz, élvezd a teljes szabadságot, légy egy mobillal a kezedben részese a 115Official csapatának.

Csak pár egyszerű lépés és máris…

“OTTHONODBAN AZ EDZŐD”.

Hogyan működik a rendszer?
Hogy miért is jó ez a rendszer?
EZZEL AZ ONLINE RENDSZERREL

AZ “OTTHONODBAN AZ EDZŐD”.

Online Edzés

ÁRAK

5.990 Ft / hó

Havonta megújuló tagság,

59.900 Ft / év

Évente megújuló tagság,

2.990 Ft

Minden, amit életmódváltás előtt tudnod kell.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

“-Egymásra épülnek az Online edzések?”

Az Online edzések progresszióra, és blokkokra vannak osztva, viszont megtalálsz különálló edzéseket is, valamint challengeket ( kihívásokat) , ha épp egy kis randomitásra vágynál, vagy éppen kevesebb a rendelkezésedre álló időd, viszont edzenél.

“-Vissza tudom nézni/tekerni az Online edzéseket?”

Az Online edzéseket bármikor, és bármennyiszer visszanézheted, megállíthatod, és visszatekerheted, akár egy YouTube, vagy Facebook videót.

“-Kezdőként is belevághatok az Online edzésekbe?“

Természetesen. Az edzések úgy lettek kialakítva/felvéve, hogy a kezdőtől a haladó szintig mindenki el tudja helyezni magát bennük, és fejlődési lehetőségeik biztosítva legyenek.

“-Mennyire edukatívak az Online edzések?”

Az Online edzések egy folyamatra épülnek. Minél inkább az elején tartunk, annál több a kommunikáció, és az edukatív vonal a gyakorlatok helyes elvégzésének érdekében, illetve azért, hogy meg tudjuk különböztetni a helyes és helytelen pozíciókat, elvégzési formákat, gyakorlatokra bontva.A későbbiekben mikor az alapok megvannak, egyre kevesebb az erre fordított idő, illetve a pihenő is.

“-Milyen felszereléseket igényelnek az Online edzések?”

Az aktuális Online edzés elején mindig szót ejtünk az adott óra felszereléseiről, kellékeiről, de nagy általánosságban ezekre lesz szükséged az összes Online elvégzéséhez (egy edzésen 2-3 eszközt használunk max) :
-gumiszalagokra,
-gumikötelekre,
-2,5 vagy 5 kilós súlyra,
-egy kb. 25-30-cm-es platformra (step pad magasság)
-ritka esetekben partvisnyélre
-törülközőre
-folyadékra
-igénytől és helyszíntől függően polifoamra

“-Vásárlás után, mi szükséges az Online edzések lejátszásához?”

Az Online edzések lejátszásához egy stabil internetkapcsolatra lesz szükséged, és egy okoseszközre, melyen le tudod játszani a tartalmakat. (Okostelefon, okos-tv, laptop, tablet)

“-A vásárlást követően minden Online videóhoz és tartalomhoz hozzáférhetek?”

A vásárlást követően az összes tartalomhoz korlátlan hozzáférést biztosítunk a következő hónapig.

“-Jelöli a rendszer, hogy mely Online edzéseket csináltam végig?”

A rendszer jelöli, hogy az adott blokk/edzés hány százalékát végezted el, ezért látni fogod, hogy éppen hol tartasz.

“-Mikor léphetek a következő edzésre/szintre?”

Erről rengeteg szó esik az Online edzések alatt, hiszen nagyon fontos a következetesség. Akkor ajánlatos a következő Online edzés szintjére lépni, amikor az aktuális óra már nem jelent akkora kihívást úgy, hogy az adott gyakorlatokat a lehető legtökéletesebben hajtod végre, figyelve az instrukciókra, és az ehhez társított ismétlésszámok sem járnak nehézségekkel.

“-Hol tudok tájékozódni az aktuális árakról?”

Az aktuális árakról itt tudsz tájékozódni:

“-Mekkora hely szükséges az Online edzésekhez?”

Az Online edzésekre nagyon kevés helyre lesz szükséged. Az edzések kb. egy 2x2 méteres helyen már elvégezhetők.