Summer Body Project

A TE TESTED FELKÉSZÜLT MÁR A NYÁRRA?

115 OFFICIAL

ÓRAREND

Hétfő & Szerda

19:20 – 21:10

115Official Edzőterem:

AZ EDZÉSEK HELYSZÍNE

1095 Budapest, Thaly Kálmán utca 1.

(PATONYI LÁSZLÓ SPORTCSARNOK)

Ha még nem, vagy szeretnél belőle egy kicsivel jobbat kihozni, olvass tovább!

Elérkeztünk a 115Official edzésmetodika legnépszerűbb 3 hónapos edzéssorozatához,
a SUMMER BODY PROJECTHEZ! Ez egy kifejezetten, a nyárra felkészítő 3 hónapos erősítő blokk lesz, melynek a végén bátran kezdetét veheti a strandszezon, a nyaralások és egyéb programok!

A CSAPAT

SZERETETTEL VÁR TÉGED, HA :

MIT AD SZÁMODRA A 115?

115 OFFICIAL
Edzés

KEDVEZMÉNYEK / AKCIÓK

zárt Facebook csoport

Biztosított egy zárt Facebook csoport, ahol az edzéssel, táplálkozással kapcsolatos kérdéseidet felteheted, vagy tapasztalataidat épp megoszthatod.

Kedvezményes havi bérlet

Kedvezményes havi bérletet biztosítunk azoknak, akik céljaik miatt, folyamatosan látogatni szeretnék az edzéseinket.

2022 egyik újdonsága a diákbérlet lesz! 14-22 éves korig szeretnénk a fiatal sportolókat ösztönözni és támogatni, ezért 15.990 Ft helyett 13.990-ért vásárolhatják meg havi bérleteiket.

A 115Official egy tartós kedvezményt vezetett be azoknak, akik még nem látogatták az edzésünket és egy, már a csapat tagját képző barátjuknak. Érkezzetek ketten, és vigyétek páros bérleteinket 15.990 Ft helyett mindketten, 11.990-Ft-os áron! Az akció havi szinten tart, és a kedvezmény egy újonnan érkező edzeni vágyóval mindig igénybe vehető.

PROGRAMOK

Mivel nem csak egy edzésformát szeretnénk megosztani veletek, ezért az edzéseken kívül is számos csapatépítő, a csapatot összekovácsoló programot szervezünk a 115 keretein belül.
Sajnos a Covid miatt idén nem valósulhattak meg csapatépítőink,
de ismételt programok szervezésén dolgozunk mint pl:
Ilyen pl. Téli, Nyári edzőtáborok, Nyári külön edzések a szabadban, közös bulik a csapattal. Ezekkel a programokkal az a célunk, hogy a hovatartozás érzetét erősítsük bennetek, és ne csak egy edzést lássatok a 115-ben, hanem egy olyan családot, ahová jó érzés tartozni.

VÁGJ BELE MOST!

Sajnos a halogatás pszichológiája elég gyakori, ezért sokszor a “majd holnap” elkezdem, sokszor sosem jön el. Ha tagságot szeretnél váltani, esetleg folytatod a munkát ott, ahol abbahagytad, akkor jó helyen jársz! Ugyanis itt az idő!!! DOLGUNK VAN!  A csapat szuper, egy egyedülálló edzés keretei között a lehetőség is adott. (És nem kell egyedül csinálnod!)
Az edzések Április 4-től indulnak. Folyamatosan nehezednek és változnak a gyakorlatok az idő előrehaladtával, ezáltal új kihívásokat és impulzusokat biztosítva az itt edző tagoknak.
A gyakorlatok intenzitásának és nehézségi szintjeinek változása miatt is érdemes a szezon elején csatlakozni!

115 OFFICIAL

ÓRAREND

Hétfő & Szerda

19:20 – 21:10

115Official Edzőterem:

AZ EDZÉSEK HELYSZÍNE

1095 Budapest, Thaly Kálmán utca 1.

(PATONYI LÁSZLÓ SPORTCSARNOK)

ÉRD EL A CÉLJAID VELÜNK!

Nem számít hol állsz most, csak az hogy merre tartasz.

És jöjjön is egy kis ajándék!

1db Ajándék edzés

Új csapattagként feliratkozásod után, egy 1 hónapon belül felhasználható 115 edzéssel ajándékozunk meg!

FONTOS: Ha nem érkezett meg a visszaigazoló levelünk, akkor kérlek nézd meg a SPAM mappában is. Onnan egy mozdulattal áthelyezheted emailünket az Elsődleges beérkező leveleid mappájába.